Waar staat Ariane de Ranitz voor?

Jouw school is genoemd naar de vrouw van de burgemeester van Utrecht, best lang geleden. De vrouw, Ariane, had een warm kloppend hart voor leerlingen die net wat meer nodig hebben op school en daarbuiten. Zij heeft toen onze school opgericht en wilde daarmee zorgen dat je gelijke kansen krijgt in onze maatschappij.

Die missie hebben we nog steeds. In iedere afdeling van onze school zijn we elke dag bezig om je een stapje verder te helpen. Vaak zelfs letterlijk!

Je hebt recht op onderwijs. En onze school kan voor jou die onderwijsomgeving zijn die jij nodig hebt. Lessen op jouw niveau, alledaagse verzorging, medische kennis en vaardigheden bij de onderwijsassistenten en natuurlijk een hele bijzondere samenwerking met De Hoogstraat Revalidatie.

Samen met je ouders zijn we steeds in gesprek over wat jij nodig hebt en hoe we dat kunnen bieden. Zo lukt het ons om echt op jouw niveau en behoeften in te spelen. Zo word je groot, ontdek je wie je bent en ontwikkel jij je talenten. Daar staan we voor, dat beloven we. 

Terug
Media
  • Foto Flynn 2